Manifestari organizate cu ocazia sarbatoririi Zilei Unirii in localitati din judetul Braila

De Alexandrina Iordache 20 Ianuarie 2012, 14:05 In Obiectiv Braila
In data de 21 ianuarie 2012 in organizarea Casei de Cultura, va avea loc la Ianca, la Casa de Cultura “Ion Theodorescu Sion” din localitate, evenimentul dedicat zilei Unirii Principatelor intitulat
"24 ianuarie – Ziua Unirii Moldovei cu Tara Romaneasca".

In 24 ianuarie 2012 in mai multe localitati din judetul Braila vor avea loc manifestari cultural-artistice cu ocazia aniversarii a 153 de ani de la Unirea Principatelor Romane. Astfel:

La Casa de Cultura din orasul Faurei, in organizarea Primariei, va fi sarbatorita Ziua Unirii Principatelor Romane. In cadrul manifestarii elevii Grupului Scolar Industrial "G. Valsan" vor prezenta programul artistic "Scumpa tara romaneasca".

In organizarea Casei de Cultura, la Insuratei va avea loc spectacolul literar-muzical-evocator „Unire-n cuget si-n simtiri”, spectacol dedicat aniversarii a 153 ani de la Unirea Principatelor Romane.

Manifestari cultural-artistice cu ocazia aniversarii Unirii Principatelor vor avea loc si la Caminul cultural Zavoaia, in comuna Bordei Verde la Sala de sport, la scolile din comuna Scortaru. Si la Caminul Cultural din Comuna Rimnicelu vor avea loc activitati cultural-artistice.

„Hai sa dam mana cu mana” sunt intitulate momentele  muzical culturale care vor avea loc la scoala din comuna Jirlau si Caminul cultural din comuna Tufesti.
 
„Noi vrem sa ne unim cu tara” se intituleaza programul de cantece si poezii patriotice care va avea loc la Caminul Cultural din Comuna Gropeni cu ocazia sarbatoririi Zilei Unirii.

La Baraganul, in organizarea Primaria comunei, va avea loc spectacolul „Sa cinstim istoria patriei!” la care isi dau concursul si elevii.
 
„Unire in cugetet si simtiri”  – 152 ani de la Unirea Principatelor Romane este evenimentul organizat de Primaria Cazasu. Evenimentul se va desfasura la Scoala Generala cu cls.I-VIII din localitate si va cuprinde un program artistic sustinut de elevii  scolii.

„Unirea in suflet de copil” este spectacolul cu care elevii din scolile generale din Tudor Vladimirescu, Scortaru Vechi si Comaneasca sarbatoresc Unirea Principatelor Romane. Evenimentul cuprinde o expozitie si recitari de poezie. Organizatorul evenimentului este Primaria Comunei Tudor Vladimirescu.

„Unirea Natiunea a facut-o!” este spectacolul organizat de Primaria Comunei Visani si care are ca loc de desfasurare Caminul Cultural din comuna Visani.

 

Autor Alexandrina Iordache 20 Ianuarie 2012, 14:05 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate