Lansare proiect Executie Campus Scolar la Liceul Pedagogic D.P.Perpessicius Braila

De A.Frangu 18 Februarie 2015, 16:26 In Obiectiv Braila

Joi,19 februarie 2015, ora 9,00 la sediul Directiei Strategii, Programe, Proiecte de Dezvoltare, Relatii Internationale situat în Braila, str. Vapoarelor nr. 2  are loc conferinta de presa pentru lansarea proiectului ”Executie Campus Scolar la Liceul pedagogic D.P. Perpessicius Braila”, cod SMIS - 53823, proiect finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 3 - Imbunatatirea infrastructurii sociale, Domeniul major de interventi 3.4 - Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educatioale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesioala continua - apel de proiecte pentru fondurile realocate POR conform Deciziei Comisiei C (2013)/9772 finale din 19.12.2013, beneficiar fiind Parteneriatul dintre Unitatea Administrativ Teritoriala Municipiul Braila si Liceul Pedagogic D.P.Perpessicius Braila.

Perioada de implementare a proiectului este de 13 luni.
Valoarea totala a proiectului este de 16.002.555,61 lei, din care 11.156.460,85 lei reprezinta valoarea finantarii nerambursabile.

Obiectivul general al proiectului vizeaza îmbunatatirea calitatii infrastructurii de educatie pentru asigurarea unui proces educational la stanarde europene si a cresterii participarii populatiei scolare si a adultilor la procesul educational.

In cadrul proiectului se vor reabilita si moderniza urmatoarele obiective: cladirea centrala a liceului, amfiteatrul, sala de sport, cladirea internatului, cantina si se vor construi corpuri noi pentru scoala si garsoniere, centrala termica si extinderea salii de sport, în care îsi desfasoara activitatea elevii Liceului Pedagogic D.P.Perpessicius” din Braila.

Obiectivul proiectului este în concordanta cu obiectivele Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 3 Imbunatatirea infrastructurii sociale, Domeniul major de interventie 3.4 - Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructructurii pentru formare profesionala.

In cadrul acestui eveniment vor fi prezentate principalele activitati ce se vor desfasura pe întreaga perioada de implementare a proiectului precum si detalii despre finantarea proiectului.

 

Autor A.Frangu 18 Februarie 2015, 16:26 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii