Bunea Stancu: Stenogramele sunt contrafăcute

De AmosNews 13 Ianuarie 2012, 16:49 In Obiectiv Braila
Liderul PSD Braila, Bunea Stancu, trimis în judecată de procurorii DNA alături de Ioan Niculae, în dosarul privind finanţarea campaniei lui Mircea Geoană, susține că stenogramele făcute publice în aceasta cauză sunt contrafacute.

"Toate aceste stenograme în care se spune că am numit miniştri mi-au crescut cota în partid", spune Bunea.

"Părerea mea este că stenogramele sunt contrafăcute. Nu pot să îmi aduc aminte ce am discutat in 2009. Eu chiar am treabă la consiliu. Din toţi martorii care au fost, niciunul nu confirmă o astfel de discuţie. Dar nu am legatură cu fapta.

Fapta de 150.000 de euro, despre care se vorbeşte, nu are legatură cu mine. Ea s-a derulat înainte de discuţia respectivă cu trei-patru zile. Nu sunt eu autorul ei. Sunt alţi actori care au apărut ieri, daca i-aţi văzut pe ecrane. Ei vor peştii mari. Nu îl vor pe nu ştiu cine din nu ştiu ce judeţ, care spune trei cuvinte o dată la nu ştiu cât timp. Ei au o ţintă, Niculae.

Problema lor ce au cu Niculae, eu trebuie sa imi apar interesul meu. Nu o sa ma cert cu Niculae acum ca vrea nu stiu cine. El are afaceri, e treaba lui", a declarat Stancu.

Liderul PSD Braila a mai spus că, din cele 17 volume, cât are tot dosarul în acest caz, doar în câteva pagini se face referire la el şi că toate aceste stenograme în care se vorbeşte că ar fi numit miniştri pe funcţii "i-au crescut cota" în partid.

"Dosarul are 17 volume. Sunt alţii în faţă. În ceea ce ma priveşte, nu ştiu daca sunt câteva pagini. Dacă vă uitaţi în rechizitoriul pe DNA comunicate, se vorbeşte că mi-am folosit influenţa şi autoritatea să pun miniştri. Cum aş putea eu sa pun miniştri?

Nici măcar aici, la Brăila, nu pot să pun pe deconcentrate pe cineva, până când nu avem acordul în structurile noastre. Sigur că putem face propuneri. Oricine poate face propuneri, dar trebuie să existe multe acorduri. Nu ştiu nici măcar cum se fac lucrurile acestea.

Dar eu ştiu că orice fel de imagine negativă sau pozitiva iti aduce un plus de notorietate si, de multe ori, te victimizeaza. Dar nu asta mi-am propus. Eu nu am de gand sa plec de la Braila, nu o sa scapati de mine", a spus Stancu.

 

Autor AmosNews 13 Ianuarie 2012, 16:49 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate