Brăilenii scapă de deşeurile electrice şi electronice

De Redactia 05 Aprilie 2012, 20:40 In Obiectiv Braila


Prima sâmbătă din luna aprilie e ziua în care brăilenii sunt invitaţi la o acţiune amplă de debarasare a deşeurilor electrice şi electronice. Cu scopul de a combate efectele negative pe care păstrarea electricelor şi electronicelor vechi în gospodărie le poate avea, compania Gremlin Computer pune la dispoziţia populaţiei centre special amenajate pentru colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE).

Cu sprijinul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Brăila şi a Primăriei Municipiului Brăila acţiunea de colectare a DEEE-urilor va fi organizată pe data de 7 aprilie. În intervalul orar 09:00 – 15:00, locuitorii oraşului Brăila pot depozita personal aparatura uzată la punctele de colectare din următoarele locaţii: Str. Progresului, Cartier Chercea, Piaţa Radu Negru, Parcarea Caporal Muşat, Bd. Dorobanţilor, Parcare Şcoala Mihai Eminescu.

Deşeurile voluminoase de echipamente electronice şi electronice beneficiază de preluarea gratuită de la domiciliu, de către compania Gremlin Computer, populaţia având la dispoziţie numărul gratuit TelVerde 0800 700 777.

Localităţile brăilene Şuţeşti, Movila Miresii, Însurăţei, Traian, Bărăganul, Surdila Găiseanca, Măxineni şi Tufeşti vor beneficia de asemenea de asistenţă la debarasarea de DEEE-uri, atât prin punctele de colectare existente în fiecare dintre aceste localităţi cât şi prin apelarea Tel Verde.
Campania de colectare a DEEE-urilor este prima din cele patru acţiuni ce vor fi organizate de compania Gremlin Computer în judeţul Brăila anul acesta.

 

Autor Redactia 05 Aprilie 2012, 20:40 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate