Braileni cu dosar penal pentru braconaj piscicol

De A.Frangu 07 Octombrie 2013, 14:45 In Obiectiv Braila
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au depistat pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice de combatere a braconajului piscicol, doi bărbaţi care pescuiau comercial fără a deţine autorizaţie.

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice de combatere a braconajului piscicol au depistat în zona kilometrului 7, mal stâng braţ Crivia al fluviului Dunărea, într-o barcă, doi bărbaţi, care pescuiau comercial fără a deţine licenţa necesară, cu ajutorul unei plase de pescuit din aţă.
 
În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetăţenii români Dumitru V. în vârstă de 46 ani şi Florinel V. în vârstă de  39 ani, ambii cu domiciliul în municipiul Brăila.
 
Plasa de pescuit cu o lungime totală de 30 de metri a fost ridicată în vederea confiscării, iar cantitatea de peşte capturată a fost predată unei unităţi de profil pentru valorificare.

Poliţiştii de frontieră brăileni au întocmit lucrare penală pe numele celor doi bărbaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de nedeţinerea licenţei de pescuit/autorizaţiei de pescuit comercial şi producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, varselor, vintirelor, precum şi altor tipuri de unelte de  pescuit comercial.

 

Autor A.Frangu 07 Octombrie 2013, 14:45 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii