O percheziție acasă la două tinere a dus la descoperirea de bani și droguri și a unui pistol

De Nicolae V. Sălcioara 21 Iulie 2022, 16:09 In Obiectiv Braila

perchezitie braila

Polițiști din cadrul Biroului Proximitate Brăila au efectuat o percheziție la domiciliul a două tinere, în vârstă de 21 și 22 de ani, din Brăila, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

La domiciliul acestora, au fost descoperite și ridicate 4 grindere metalice conținând resturi vegetale, două pachete din staniol cu substanță vegetală, un pistol tip Airsoft, 86 de bile confecționate din cauciuc, două capsule cu CO2, un dispozitiv laser accesoriu al pistolului, un recipient din plastic ce conținea substanță lichidă, 3 pastile albastre, o sabie din metal cu teacă, un aparat foto, 6.690 de lire sterline, 1.220 de euro, 3.730 de lei, 1.000 de forinți, 5 dolari americani, un plic autosigilant, o farfurie, un platou și un card cu urme de pudră albă.

Acțiunea a avut loc miercuri 20 iulie 2022. Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila și Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brăila.

 

Autor Nicolae V. Sălcioara 21 Iulie 2022, 16:09 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii