BNS la Braila : Consilierea şi instruirea şomerilor – CIS 2012

De Frimu Ghinea 28 Septembrie 2012, 14:00 In Obiectiv Braila
Blocul Naţional Sindical organizează marți, 02 octombrie 2012, conferinţa prilejuită de închiderea proiectului „Consilierea şi Instruirea Şomerilor – CIS 2012”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, care   s-a desfăşurat pe o perioadă de doi ani, începând cu septembrie 2010.

Proiectul ”Consilierea şi instruirea șomerilor  - CIS 2012” a urmărit creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă și reducerea şomajului prin facilitarea integrării pe piaţa muncii a şomerilor din regiunile Bucureşti-Ilfov, Mangalia, Brăila şi Reşiţa. Au fost organizate și desfășurate activități de consiliere profesională, cursuri de calificare, specializare și seminarii de dezvoltare a compeţentelor antreprenoriale în vederea deschiderii unei afaceri, peste 300 de șomeri beneficiind astfel de suport și servicii integrate de acompaniere, puse la dispoziție în cadrul proiectului.

Întâlnirea va fi moderată de Președintele Blocului Național Sindical, Domnul Dumitru Costin. Conferinţa va avea loc la “Regal Events Ballroom” din Brăila, Bdul. Independenței, nr. 282, în intervalul orar 09:30 – 16:00.


 

Autor Frimu Ghinea 28 Septembrie 2012, 14:00 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate