AJOFM Braila - Proiect “Dezvoltarea şi implementarea de acţiuni inovatoare în sprijinul modernizării Serviciului Public de Ocupare”

De A.J.O.F.M. Brăila 27 Februarie 2015, 09:26 In Obiectiv Braila

In data de 26 februarie 2015 , la sediul AJOFM Braila fost organizata o conferinta in cadrul proiectului “Dezvoltarea şi implementarea de acţiuni inovatoare în sprijinul modernizării Serviciului Public de Ocupare”, ID 131000, in care AJOFM Braila are calitate de partener, beneficiar fiind AJOFM Bacau.

La acest eveniment au participat reprezentanti din partea a 31 entitati (institutii publice, furnizori privati de servicii de ocupare/formare profesionala, angajatori, ONG-uri, s.a.).

Este un proiect strategic cofinantat din FSE POSDRU 2007-2013, Axa prioritara 4 „Modernizarea Serviciului Public de Ocupare”, Domeniul Major de Interventie 4.1 „Intarirea capacitatii SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare”, si se deruleaza in perioada 06 ianuarie 2014 – 30 iunie 2015 (18 luni), in regiunie Nord-Est si Sud-Est, judetele Bacău, Botoşani, Brăila, Vaslui.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta cresterea calitatii, eficientei si transparentei serviciilor de ocupare furnizate de Agentiile pentru ocupare.
Grup tinta: institutii ale Serviciului Public de Ocupare - 4 SPO (3 SPO din Regiunea Nord-Est; 1 SPO din Regiunea Sud - Est); personal propriu al SPO - 150 persoane/angajatii celor 4  SPO.

Principalele activitati care se deruleaza in cadrul proiectului:
- Certificarea sistemului de management al calitătii - ISO 9001: 2008 al Agentiilor pentru ocupare
- Scanarea documentelor emise de catre cele 20 de agentii locale/ puncte de lucru  - documentele scanate sunt introduse intr-un soft de arhivare electronica.
- Realizarea unui website de informare cu privire la serviciile oferite de către agentii si de catre alti furnizori de servicii de ocupare si formare profesională care va putea fi accesat de catre someri, salariati si angajatori.
- Realizarea unei analize a cadrului legislativ national si european, în scopul anticipării modificărilor pietei muncii românesti si de a dezvolta propuneri de modificări legislative în domeniul ocupării
- Realizarea unui studiu privind tendintele de pe piată natională si europeană a muncii
Campanie de informare si publicitate a proiectului
- Certificarea sistemului de management al calitătii - ISO 9001:2008 pentru Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila s-a finalizat in luna decembrie 2014.

Director Executiv,
Monica BRATU

 

Autor A.J.O.F.M. Brăila 27 Februarie 2015, 09:26 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii