Brăila - evenimente de Ziua Naţională

De Mihai Vintilă 27 Noiembrie 2014, 09:42 In Obiectiv Braila

Evenimentele programate cu ocazia Zilei Naţionale în data de 1 Decembrie sunt diverse. Astfel de la ora 10 la Casa Tineretului vor avea loc manifestări. Va rosti o alocuţiune Prefectul Judetului Braila Vasilica Vilcu iar apoi va fi un spectacol sustinut de Muzica Militara şi solistii Casei de Cultură Brăila.

De la ora 10.40 pe Calea Călăraşilor va avea loc defilarea blocului de parada militara - plutoane ale fortelor militare terestre şi de marină, se vor depune buchete de flori la Monumentul eroinei Ecaterina Teodoroiu iar programul artistic va fi susţinut de Muzica Militara a Garnizoanei Braila.

De la ora 11 in parcarea Primăriei or fi amplasate patru plase cu dimensiunea de 6/2 m fiecare pe care, elevi de la Liceul de Arta "H. Darclee", Consiliul Judetean al Elevilor, Cercetasii Romaniei si de la Asociatia Artevent, vor "broda" motive traditionale specifice Transilvaniei, Moldovei, Dobrogei si Munteniei.

Un drapel de 18 metri va fi desfăşurat in parcarea Primariei Municipiului Braila.Nu vor lipsi tradiţionalele porţii de fasole şi cârnaţi. La manifestări va participa si ansamblul Baştina din Republica Moldova.

 

Autor Mihai Vintilă 27 Noiembrie 2014, 09:42 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii