The Brain: Mind - Emotions la Brăila Mall

De Comunicat 21 Septembrie 2023, 19:23 In Obiectiv Braila

The Brain: Mind & Emotions la Brăila Mall

Expoziția The Brain: Mind & Emotions poate fi admirată în fiecare zi la Brăila Mall, de pe 23 septembrie până pe 8 octombrie, între orele 10:00 - 22:00, iar intrarea este gratuită.

La eveniment vor fi evidențiate informații despre rațiunea existenței creierului, originea conștiinței și creativității, consecințele bolilor mintale, și vor fi prezentate conexiunile dintre artă, știință și filosofie în contextul reprezentării creierului de-a lungul istoriei. În plus, participanții vor avea ocazia să descopere secrete legate de conștiință, gândire abstractă, limbaj, imaginație, vise și memorie.

Cei prezenți la expoziție vor afla despre modul în care creierul uman influențează experiența senzorială și formarea gândurilor și a emoțiilor. De asemenea, vor avea ocazia să exploreze cercetările actuale din domeniul creierului efectuate la nivel global, cu accent pe descoperirile inovatoare realizate în centre de cercetare renumite. În plus, vor fi abordate subiecte precum inteligența artificială, inteligența animală și cea colectivă, precum și studiul organismelor fără creier.

Participanții vor interacționa cu tehnologii variate precum aplicații multimedia, scenografie artistică, machete, iluzii optice și roboți, care vor facilita învățarea prin jocuri interactive și tururi ghidate și vor ajuta la explorarea creierul uman, a sănătății mintale și a evoluției cercetărilor asupra creierului din antichitate până în prezent.

Evenimentul va prezenta, de asemenea, caracteristicile care au contribuit la succesul speciei umane, cum ar fi personalitatea, inteligența și dezvoltarea limbajului.

Pentru programări, vizitatorii pot apela numărul de telefon: 0339.110.840.

 

Autor Comunicat 21 Septembrie 2023, 19:23 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii