Poliția Brăila | Arme găsite într-o percheziție la Gemenele

De IPJ Braila 07 Aprilie 2022, 17:07 In Obiectiv Braila

arme braila gemenele aprilie 22arme gasite la braila apr 22 

În această dimineață, 7 aprilie a.c., polițiști din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Priculoase, sprijiniți de polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila, au efectuat percheziții la două imobile, folosite de un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din comuna Gemenele, bănuit de comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

În urma activităților desfășurate, au fost descoperite o armă neletală, din categoria celor supuse autorizării, trei pistoale neletale,din categoria celor supuse autorizării, un pistol neletal, de semnalizare, o arbaletă, două cartușe letale de vânătoare cu capsă nepercutată, 200 de bucăți de alice metalice și 5 articole pirotehnice din categoria FS3.

Totodată, au fost descoperite și alte bunuri, precum un ceas de mână, o lunetă, patru telefoane mobile, două dipozitive cu electroșoc, o bâtă tip baseball, un cuțit confecționat artizanal, o sabie, trei tocuri de pistol și un port încărcător.

Toate bunurile găsite au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor și a efectuării expertizei, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

arma la gemenele  gemenele arme april 22

 

Autor IPJ Braila 07 Aprilie 2022, 17:07 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii