Klaus Iohannis: Dorinta mea este ca si orasul Braila dar si intreaga Romanie, sa devina comparabila cu orasul al carui edil sunt!

De Virgil Andronescu 08 Noiembrie 2014, 09:47 In Obiectiv Braila

Iohannis la Braila

Klaus Iohannis a fost prezent vineri la Braila. Vizita candidatului la presedentia României a adunat la Esplanada de pe faleza Dunarii aproape 3000 de cetateni ai orasului. Alaturi de prezidentiabilul - cu sanse mari la ocuparea fotoliului de la palatul Cotroceni, s-au aflat Vasile Blaga, Mihai Razvan Ungureanu, Ludovic Orban, Catalin Predoiu, Alexandru Nazare, Alexandru Danaila, Vasile Varga, Simona Draghincescu, Catalin Boboc, Vasile Cortez, s.a.

Toti au vorbit brailenilor despre schimbarea în bine a României si despre necesitatea ca reprezentantul A.C.L. (Alianta Crestin Liberala), Klaus Iohannis sa fie votat de brailenii ce vor o viata mai buna pentru ei si pentru generatiile viitoare. S-au transmis mesaje clare despre contracandidatul P.S.D. (Partidul Social Democrat), Victor Ponta care exceleaza in a face o campanie murdara dar si despre faptul ca suspendatul presedinte al Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu care ,,a ’’furat’’ Braila si nu o mai da inapoi brailenilor”- deputatul Alexandru Nazare.

Klaus Iohannis a spus ca ”doreste ca si Braila, dar si intreaga Romanie, sa devina comparabila cu orasul al carui edil este, orasul Sibiu”. Organizarea intalnirii a fost una de exceptie, s-a realizat intr-un spatiu deschis iar cine a dorit sa vina a venit, cine a dorit sa plece a plecat, daca evenimentul ar fi avut loc in Sala Polivalenta aceasta ar fi fost neincapatoare pentru cei 3000 de cetateni veniti pentru a-l sustine pe Klaus Iohannis.

Sustinatorii lui Iohannis la Braila

 

Autor Virgil Andronescu 08 Noiembrie 2014, 09:47 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii