Conferinţa de lansare a campaniei LIVE(RO)2-EST în județul Brăila

De Comunicat 25 Ianuarie 2023, 21:07 In Obiectiv Braila

Conferinţa de lansare a campaniei LIVE(RO)2-EST în județul Brăila

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, alături de Asociaţia Română Anti-Sida (ARAS) și Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Spiridon” Iaşi organizează o conferința cu ocazia lansării campaniei de informare, educare și conștientizare LIVE(RO)2-EST în județul Brăila.

Evenimentul va avea loc vineri, 27 ianuarie 2023, începând cu orele 12, la Sala de conferințe Panait Istrati a Teatrului Maria Filotti din str. Mihai Eminescu nr. 2.

Acțiunea face parte din seria de evenimente județene ce anunță campaniile gratuite de testare, stadializare și direcționare către tratament a pacienților cu boli hepatice în județele incluse în proiectul LIVE(RO)2-EST.

Obiectivul proiectului constă în furnizarea de servicii medicale de prevenire, depistare precoce (screening), diagnostic și direcționare către tratament al pacienților cu boli hepatice cronice, secundare infecțiilor virale cu virusuri hepatitice B/D și C, din regiunile de dezvoltare Nord-Est și Sud-Est, respectiv din județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui, Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea și Vrancea.

 

 

Autor Comunicat 25 Ianuarie 2023, 21:07 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii