Brăila Mall | Maraton de evenimente dedicate celor mici pe toată durata lunii iunie

De Comunicat 30 Mai 2022, 14:45 In Obiectiv Braila

1 iunie 2022 la Braila Mall

Brăila Mall dedică întreaga lună iunie activităților pentru copii, cu o serie de evenimente distractive – de la ateliere de face painting, la momente artistice și întâlniri cu personajele preferate ale celor mici. Mai mult, între 1 și 30 iunie, clienții care achiziționează produse din magazinele pentru copii și scanează bonurile fiscale în aplicația SPOT, primesc garantat o carte cu o povestioară. Accesul la evenimente este gratuit.

Surprize în Luna Copiilor

Chiar de Ziua lor, pe 1 Iunie, copiii care vizitează centrul comercial pot participa la atelierele gratuite de facepainting organizate de Brăila Mall, în intervalul 11.00-13.00, în zona Cinema City. De la 14.00, cei mici se vor bucura de un moment muzical interpretat de corul Cantus Mundi, pentru ca la 15.00 să întâlnească iubitele personaje Ștrumfii, în cadrul unui eveniment meet & greet. Fiecare copil va pleca de la întâlnire cu multe amintiri și o fotografie cu personajele sale preferate. Ștrumfii vor susține un spectacol de 20 de minute și 3 sesiuni a câte 30 de minute de fotografii.

Pe 4 iunie, Brăila Mall dă startul Maratonului Distracției, între orele 17.00 – 19.00. Cei mici își vor exersa imaginația în cadrul atelierelor creative, se vor bucura de sesiuni de facepainting și vor participa la jocuri interactive - aruncarea la țintă, parașuta buclucașă, joc de forță, oul sau găina, țopăilă, sticluța cu provocări etc.

Pe 11 iunie, între 17.00-18.00, Teatrul de Păpuși „Cărăbuș” Braila îi așteaptă pe cei mici la Brăila Mall cu o reprezentație a iubitei povești Ursul păcălit de vulpe.

Pe 25 iunie, în același interval orar, cei mici vor putea urmări piesa Ridichea Uriașă.

 

 

Autor Comunicat 30 Mai 2022, 14:45 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii