3.852 de kilograme echipamente electrice şi electronice uzate colectate in campania Gremlin

De Frimu Ghinea 09 Iulie 2012, 16:02 In Obiectiv Braila
Gremlin în parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila, a organizat sâmbătă şi duminică (7-8 iulie) o campanie de colectare a deşeurilor provenind din echipamente electrice şi electronice, inclusiv surse de iluminat uzate. Acţiunea s-a desfăşurat sub sloganul „În miezul verii Gremlin te „răcoreşte” de deşeuri” şi a beneficiat de sprijinul Recolamp şi al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Brăila. InfoEST a fost unul din partenerii media ai evenimentului.

Cele 3.852 de kilograme echipamente electrice şi electronice uzate, colectate în cele două zile de campanie au demonstrat cât de important este pentru locuitorii Municipiului Brăila de a se debarasa într-un mod responsabil de acest tip de deşeuri.
   
Platoul din faţa Casei Tineretului a reprezentat punctul de întâlnire pentru toţi cei implicaţi în acţiunea de colectare, pe care organizatorii i-au recompensat pe loc cu o îngheţată. În plus, în cazul aparaturii grele sau voluminoase, brăilenii au putut solicita în mod gratuit preluarea deşeurilor de la domiciliu de către o echipă Gremlin.
      
Succesul campaniei „In miezul verii Gremlin te „răcoreşte” de deşeuri” s-a datorat în mare măsură implicării active a Primăriei Municipiului Brăila şi a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Brăila. „Le mulţumim autorităţilor locale pentru suportul acordat pe parcursul acţiunii noastre şi împreună cu acestea le promitem locuitorilor oraşului Brăila că nu ne vom opri aici şi că le pregătim şi alte surprize”, a declarat Aurora Olescu, administratorul companiei Gremlin.
 
În municipiul Brăila funcţionează în permanenţă şase puncte de colectare a deşeurilor provenind din echipamente electrice şi electronice. Brăilenii se pot debarasa de echipamentele electrice şi electronice uzate la centrele puse la dispoziţie de compania Gremlin: Str. Progresului, Cartier Chercea, Piaţa Radu Negru, Parcarea Caporal Muşat, Bd. Dorobanţilor, Parcare Şcoala Mihai Eminescu.
Campania „In miezul verii Gremlin te „răcoreşte” de deşeuri” a avut loc simultan în Municipiul Brăila, Municipiul Constanţa şi Sectorul 4 Bucureşti şi în cadrul acesteia 11.223 kilograme de deşeuri provenind din echipamente electrice şi electronice, inclusiv surse de iluminat uzate, au fost colectate de la populaţie.

 

Autor Frimu Ghinea 09 Iulie 2012, 16:02 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii