Ianca : tanara lovita de portiera unei masini

De IPJ Braila 30 Mai 2016, 09:33 Ianca

Vineri, 27 mai, la ora 19:15, un bărbat de 38 de ani, din oraşul Ianca, a apelat numărul pentru urgenţe 112 şi a sesizat că, pe raza localităţii, s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă. Echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Ianca s-a deplasat imediat la locul indicat şi a stabilit, după efectuarea primelor cercetări, că un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din oraşul Ianca, în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu autoturismul, intenţionând să iasă din parcarea unui bloc, a lovit-o cu portiera pe o minoră, în vârstă de 9 ani, care se juca cu alţi copii pe spaţiul verde din zonă.
În urma accidentului, fata a suferit leziuni corporale pentru care a fost transportată la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliţiei s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

 

 

Autor IPJ Braila 30 Mai 2016, 09:33 Ianca
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii