Bilanţ la Liceul Teoretic Constantin Angelescu din Ianca

De Ionel Lazarică 24 Iunie 2014, 18:31 Ianca
Zilele trecute, odată cu încheierea anului şcolar, la Liceul Teoretic “Constantin Angelescu” din Ianca, a avut loc şi o trecere în revistă a rezultatelor meritorii pe care elevii acestui liceu le-au obţinut în activitatea de învăţare curentă dar şi prin participarea la concursuri şi competiţii interşcolare sau la nivel judeţean.

Astfel, au fost evidenţiate rezultatele de la concursul organizat de Biblioteca Judeţeană cu tema “Brăila - tradiţie şi modernitate”, unde elevii de la clasele a XI-a şi a XII-a, coordonaţi de prof. Felicia Măciucă şi Simona Ichim, respectiv Olena Leca, Denisa Dragu şi Ionela Perianu, au obţinut locul IV.

La faza judeţeană a Olimpiadei de limba şi literatura română au obţinut menţiuni elevii Bianca Vlad (clasa a VI-a A), Daniel Marin (clasa a V-a B) şi Alexandra Marin (clasa a VIII-a A) sub coordonarea prof. Mirela Cazacu, iar elevele Mihaela Pletea (clasa a X-a A) şi Adriana Brebenel (clasa a IX-a B), coordonate de prof. Amalia Ispas, au obţinut punctaje remarcabile, foarte apropiate de nivelul menţiunilor.

La concursul organizat la nivel judeţean, cu o tematică profund umanistă şi intitulat “Cu viaţa mea apăr viaţa”, echipa liceului, coordonată de prof. Voica Stăncună şi formată din elevii Sabina Dragomir (clasa a V-a B), Teodora Niţă (clasa a VI-a B), Dragoş Nicolai (clasa a VIII-a A) şi Cosmin Mitu (clasa a VIII-a A) a obţinut locul al III-lea.

În ce priveşte Olimpiada de matematică, faza judeţeană, elevii Daniel Marin şi Robert Căpăţână, au obţinut menţiuni, fiind coordonaţi de prof. Georgel Postolea. Sub îndrumarea  aceluiaşi profesor, elevii menţionaţi au  mai obţinut un premiu şi o menţiune la Concursul judeţean  intitulat “10 pentru 10”.

În aceeaşi ordine de idei, elevul Daniel Marin a mai obţinut locul III la Concursul ”Cangurul” (probă de baraj la Brăila) şi locul I la Concursul judeţean intitulat “Pitagora”, ce a avut loc la Movila Miresii, unde şi alţi elevi ai liceului au obţinut rezultate meritorii, respectiv Teodora Băluţă (locul II) şi Adriana Păduraru (locul III).

“Sunt mulţumită în genral de evoluţia elevilor mei, dar îndeosebi aş dori să o menţionez pe eleva Cosmina Boboc, din clasa a VI-a A,  pentru rezultate deosebite şi constante la istorie, pe tot parcursul anului şcolar”, ne-a declarat Felicia Măciucă, profesor de specialitate.

“În lumina rezultatelor obţinute de elevii liceului nostru, pot să afirm că acestea reflectă munca profesorilor de la clasă, dar şi seriozitatea şi înclinaţia către studiu care definesc pe cei premiaţi. Ar fi de dorit ca şi ceilalţi elevi, cu rezultate mai puţin bune, să le urmeze exemplul” ne-a declarat prof. Ştefănuţ Dragomir, directorul liceului.

 

Autor Ionel Lazarică 24 Iunie 2014, 18:31 Ianca
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii