Stop bullying la Ianca. Exprimare prin artă

De Mihai NEGOMIREANU 28 Martie 2023, 18:13 Ianca

Stop bullying la Ianca. Exprimare prin artă

Inspectoratul de Poliție Județean Brăila a organizat la Liceul Tehnologic Nicolae Oncescu din Ianca, în cadrul Proiectului educațional Ripostează doar în șah, exprimă-te necondiționat în artă! Fii inteligent și creativ, nu violent!, ateliere artistice. Exprimarea artistică nonformală s-a realizat pe tricouri albe, achiziționate și personalizate cu sprijinul Primăriei Orașului Ianca.

De la elevii claselor primare până la cei de liceu ai acestei unități de învățământ, putem învăța că modalitățile de exprimare antibullying sunt nenumărate, de la fluturi baloane și inimi la cuvinte, expresii, zicale și sloganuri. Toate aceste elemente au fost îmbinate armonios pe sute de tricouri, care vor fi purtate de elevii creatori, cadre didactice și participanți, în cadrul evenimentului organizat în data de 29 martie la Liceul Tehnologic Nicolae Oncescu Ianca, în colaborare cu Inspectoratul de Poliție Județean Brăila și Primăria Orașului Ianca.

Proiectul se înscrie în seria demersurilor instituționale realizate în baza Planului Teritorial Comun de Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului și a personalului didactic și prevenirea delincvenței juvenile în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ preuniversitar în anul școlar 2022-2023, coordonat la nivelul Instituției Prefectului – Județul Brăila.

 

Autor Mihai NEGOMIREANU 28 Martie 2023, 18:13 Ianca
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii