Poliția Ianca. Acțiune de tip Blitz

De IPJ Braila 18 Septembrie 2023, 19:43 Ianca

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ianca au desfășurat o acțiune de tip Blitz, intervalul orar 15:00-18:00, duminică 17 septembrie 2023, pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză, neacordarea priorității de trecere vehiculelor cât și a nerespectării normelor rutiere de către bicicliști în vederea prevenirii implicării acestora în accidente rutiere.

În acest context, au fost legitimate 36 de persoane și controlate 25 de vehicule, fiind testați cu aparatul etilotest șoferii.

Au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, dintre care 10 pentru viteză neregulamentară, 6 pentru bicicliști și restul pentru alte abateri, în valoare totală de 7.250 de lei.

În cadrul acțiunilor a fost constatateă în flagrant o infracțiune, după cum urmează:

În jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făurei au oprit în trafic, un tânăr, în vârstă de 27 ani, din localitatea Surdila-Găiseanca, în timp ce conducea un vehicul pe raza localității de domiciliu.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut un certificat de înmatriculare.

 

Autor IPJ Braila 18 Septembrie 2023, 19:43 Ianca
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii