”Bag Expo”, târg de genți și accesorii, la Centrul Comercial Auchan Galați

De Redactia 17 Decembrie 2015, 19:06 Galati

targ genti GalatiNoul sezon este un bun prilej pentru a completa garderoba cu accesorii în tendinţe. Incepand cu 16 decembrie 2015, la Centrul Comercial Auchan Galati începe o nouă ediţie Bag Expo, târgul preferat de doamne şi domnişoare. Organizatorii au pregătit şi o surpriză fashion, la târg fiind prezentată o geantă uriaşă, învelită în foiţe de aur.

Pentru că a început noul sezon, Centrul Comercial Auchan Galati vine în întâmpinarea pasionatelor de modă cu un târg pentru orice preferinţă în materie de accesorii. De miercuri 16 decembrie 2015 pâna miercuri 23 decembrie 2015, în incinta Centrului Comercial Auchan Galati se va desfăşura îndrăgitul târg ”Bag Expo”.

Vedeta ediţiei va fi o geantă de mari dimensiuni, îmbrăcată în aur şi decorată cu nenumărate cristale Swarovski. Exemplarul spectaculos a fost lucrat manual, realizarea genţii necesitând munca a şase persoane, timp de jumătate de an.

De asemenea, doamnele și domnișoarele care doresc să îşi accesorizeze ţinutele cu modele „must have" ale acestui sezon vor putea alege piese din colecţia de toamnă.

Bag Expo reuneşte peste 6.000 de articole, în culori vesele sau clasice, cu felurite forme şi adaptate oricărui stil. Cei care sunt în căutarea accesoriilor perfecte vor putea alege plicuri elegante, genţi casual sau sport, poşete, clutch-uri, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele şi alte propuneri pentru această toamnă.

Articolele Bag Expo sunt de o calitate superioară, fiind produse în România, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia.

 

Autor Redactia 17 Decembrie 2015, 19:06 Galati
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii