Document fals descoperit la controlul de frontieră din cadrul PTF Galați-rutier

De Redactia 17 Decembrie 2018, 17:51 Galati

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați-rutier au depistat un cetățean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de competență profesională fals.
 
La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați-rutier - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control cetățeanul ucrainean P.V., în vârstă de 52 de ani. Acesta conducea un ansamblu rutier format dintr-un cap tractor marca Daf și o remorcă marca Schmitz, ambele vehicule înmatriculate în Ucraina.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un certificat de competență profesională pentru transport internațional de mărfuri.
Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a obținut certificatul de la o societate din Kiev, în schimbul sumei de 30 euro și nu avea cunoștință despre faptul că acesta nu ar fi fost autentic.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Galați
Subinspector de poliție CARP MĂDĂLINA

 

Autor Redactia 17 Decembrie 2018, 17:51 Galati
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii