Festivalul de Umor Verva de la Galati, un Festival in mare Verva

De Virgil Andronescu 19 Octombrie 2016, 11:30 Galati

Verva Galati 2016

La Galati s-a desfasurat cea de-a XIX-a editie a Festivalului International de Umor Verva, evenimentul a avut loc in sala de spectacole a Cercului Militar.

Cele doua sectiuni tematice pe care a trebuit sa se desfasoare concurentii au fost: Furcile caudine si Nodul Gordian. Premiantii concursului sunt: Premiul I- Laurentiu Ghita, Bucuresti; Premiul II- Nicolae Buduri, Brasov; Premiul III- Ica Ungureanu din Buzau ( blonda de Buzau, dar nu blonda Elena Udrea! ); Mentiuni: Liviu Gogu din Buzau, Ion Micut din Ramnicu Valcea, Gheorghe Schiop din Sibiu; Premii speciale: Florian Abel din Ialomita, Gheorghe Constantinescu din Brasov, Vasile Vajoga din Iasi ( care a prezentat si un interesant numar e iluzionism ).

Prezentatoarea festivalului a fost epigramista galateana Constanta Apostol, membra a Cenaclului Umoristic Verva din Galati. Au participat si urmatorii epigramisti de la Braila: Stela Serbu-Raducan, Ionel Negrut- membri al Cenaclului Umoristic Stefan Tropcea din Braila, Ionel Jecu.

Formatia Dunarea a Cenaclului de Folk din Galati a incantat publicul cu placuta muzica a anilor ’70-’80, ani in care realiza turnee alaturi de celebrul Cenaclu Flacara al poetului Adrian Paunescu.

 

 

Autor Virgil Andronescu 19 Octombrie 2016, 11:30 Galati
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii