Donații fără bani la „8 ore peste program pentru o cauză bună”, Ediția a IV-a

De Redactia 01 Octombrie 2019, 09:48 Galati

afisS-a întâmplat din nou noaptea albă a faptelor bune la Galați. Fundația Comunitară Galați în colaborare cu OpenHub a organizat pentru al patrulea an consecutiv evenimentul ”8 ore peste program pentru o cauză bună” vineri, 27 septembrie, între orele 18:00 și 02:00.

”8 ore peste program pentru o cauză bună” - este o inițiativă generoasă începută în Olanda, care aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți și ne amintește că donațiile nu trebuie să fie mereu în bani.

Anul acesta, peste 50 de experti voluntari gălățeni, au rezolvat probleme de specialitate pentru 10 inițiative comunitare locale. Cu energia faptelor bune,  în echipe, experți din diverse domenii (marketing, IT, programare, comunicare, design web) au creat, de la pagini web, la elemente de identitate vizuală și strategii de promovare online și offline.
Ca urmare, 8 ONG-uri și 2 grupuri de inițiativă gălățene acum au cel puțin o problemă mai puțin.

Mai exact iată care sunt rezultalele de o noapte de muncă, de după muncă, a experților voluntari:
Asociația Pro Natura Galati - Website și activare platformă de donații
New York Crew Galați- Website
Asociația Fantasticii Down - Website și logo
Asociația Family Hope Autism - Website
Grupul de inițiativă: Prieteni pentru Galati - Website
Grupul de inițiativă: Grow Up Galații - Campanie de comunicare online și offline
Palatul Copiilor din Galați - Website
A.C.T.O.R Vatra - Website
Asociația Rădășteanca - Website
Fundația Comunitară Galați - Campanie de comunicare online

”A fost ca de Revelionul faptelor bune. Ne-am simțit grozav, acum avem website și e întotdeauna o mare uimire să vedem cât de mare este puterea lui împreună.” – Simona Pascal, membră a grupului de inițiativă, Prieteni pentru Galați.

”Fiecare dintre noi deține resurse valoroase. De data aceasta ne-am bucurat de experți generoși care au făcut Galațiul cu 10 soluții mai bun.” - echipa FCG.

Fundația Comunitară Galați susține transformarea comunității, implicând resursele și potențialul uman local. Organizația aduce împreună donatori, ONG-uri sau grupuri de inițiativă pentru a crea comunităţi în care să ne simţim ca acasă. În 4 ani, a finanțat zeci de proiecte și a pus în mișcare Galațiul generos, prin evenimente precum “Semimaraton”, “LemonAID” sau “8 ore peste program”.

OpenHub este o comunitate de pasionați ai tehnologiei și comunicării, care atrage atât studenți aflați la primii pași în domeniu, cât și reprezentați ai companiilor de top din Galați și din întreaga țară. Schimburi de experiență, traininguri, conferințe și workshop-uri cu speakeri specializați în domeniu, sunt doar câteva dintre caracteristicile care definesc Clubul Openhub din Galați.

 

Autor Redactia 01 Octombrie 2019, 09:48 Galati
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii