AFM a aprobat finanțarea a 7 dosare pentru staţii de reîncărcare vehicule electrice. Galațiul este pe lista.

De Mihai Vintilă 25 Martie 2020, 12:23 Galati

Administrația Fondului pentru Mediu a publicat luni, 23.03.2020, listele solicitanților aprobați în cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reşedinţe de judeţ.

În cadrul programului au fost aprobate 7 dosare de finanțare depuse de municipiile Slatina, Galați, Brașov, Timișoara, Alba Iulia, Deva, Suceava.

“Prin acest program ne dorim îmbunătăţirea calității mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin stimularea utilizării vehiculelor electrice și reducerea emisiilor rezultate din transporturi”, a declarat președintele AFM, Mihail-Dan Dojană.

Reamintim, pe această cale, unităților administrativ – teritoriale – reședință de județ, care încă nu au reușit să depună un dosar de finanțare, că sesiunea de depunere a acestora în cadrul Programului este deschisă până la data de 31 martie 2020.

 

 

Autor Mihai Vintilă 25 Martie 2020, 12:23 Galati
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii