Zilele orașului Făurei, 18-21 mai 2018

De A.Frangu 15 Mai 2018, 17:13 Faurei

Faurei, parculÎn perioada 18-21 mai 2018 în orașul Făurei se desfășoară manifestări prilejuite de Zilele orașului, anul acesta fiind ediția a XIX-a. Deschiderea oficială a evenimentului are loc vineri, 18 mai, ora 11, la Casa de cultură  când primarul Ionel Voinea se va dresa locuitorilor și invitaților și se vor încheia luni, 21 mai 2018, la Biserica Sf. Ioan Botezătorul unde va avea loc Sfânta Liturghie, patronii spirituali ai orașului fiind Sf. Împărați Constantin și Elena.

Primăria orașului Făurei și Consiliul Local Orășenesc sunt organizatorii manifestărilor ce se desfășoară pe parcul celor patru zile. Pe toată perioada manifestărilor, începând din 18 mai, în Parcul orașului vor funcționa spații de joacă și de agrement pentru copii și terase amenajate.

Programul manifestărilor cuprinde Festivalul concursul de muzică populară pentru copii „Flori de câmpie”, ediția a XIX-a, care se va desfășura vineri, 18 mai, la Casa de cultură, după deschiderea oficială.

Vor avea loc, de asemenea, recitaluri de muzică populară și ușoară. Își dau concursul interpreții de muzică populară Petrică Mâțu Stoian, Viorica Macovei și Alexandru Brădățan și de muzică ușoară: Alex Velea, Ioana Igna, DJ Rynno și Silvia.

Sâmbătă, 19 mai 2018, începând cu ora 9,30 se desfășoară activități sportive cum ar fi: concursuri sportive pentru copii, meciul de fotbal CS Făurei-Voința Vișani iar, de la ora 14, în sala de sport, se va desfășura un meci de tenis de masă. Și, tot sâmbătă, la ora 23,30, locuitorii orașului și ceilalți participanți la eveniment vor putea admira un frumos foc de artificii.

Din program nu lipsește nici teatrul. Duminică, 20 mai, de la ora 14, la Casa de Cultură are loc un festival de teatru pentru copii la care participă formații din Făurei, Surdila Greci, Mircea Vodă, Vișani, Cireșu și Ulmu iar luni, la Biserica din oraș se va desfășura ultimul moment al manifestărilor, Sfânta Liturghie.

 

Autor A.Frangu 15 Mai 2018, 17:13 Faurei
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. Tatiana 18 Mai 2018, 22:17

    Frumos

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii