Reţinuţi pentru furt de poliţiştii din Făurei

De IPJ Braila 06 Iunie 2018, 15:00 Faurei

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei l-au depistat şi identificat pe un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din oraşul Însurăţei, bănuit că în luna mai ar fi comis două infracţiuni de furt.

În fapt, în data de 07 şi 31 mai a.c., brăileanul ar fi pătruns în curtea a doi bărbaţi din comuna Cireşu, de unde ar fi sustras doi dulapi din lemn, o pompă de bicicletă, şi două cabluri electrice.
Bunurile sustrase au fost recuperate de către poliţişti şi predate persoanelor prejudiciate.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săTot ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Făurei i-au depistat şi identificat pe DJ 203, pe doi tineri, cu vârsta de 17 şi 20 de ani, ambii din comuna Ulmu, care se deplasau călare pe două cabaline.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat ca unul  dintre cai ar fi fost sustras în ziua de 04 iunie a.c., de pe raza judeţului Buzău.

Cele două persoane au fost predate poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, împreună cu bunurile găsile asupra lor şi cei doi cai.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Autor IPJ Braila 06 Iunie 2018, 15:00 Faurei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii