Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei l-au surprins, în flagrant, pe un bărbat împotriva căruia era emis un ordin de protecţie provizoriu

De IPJ Braila 05 Martie 2019, 18:16 Faurei

În ziua de 4 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei l-au surprins în flagrant, pe un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Vişani, împotriva căruia era emis un ordin de protecţie provizoriu.

În fapt, la data de 03 martie a.c., ora 19:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 63 de ani, din localitatea Vişani, cu privire la faptul că fiul acesteia, pe fondul unor discuţii contradictorii şi al consumului de alcool, l-ar fi lovit pe tatăl său, în vârstă de 67 de ani, cu pumnii în zona capului.

În urma evenimentului, persoana agresionată a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, împotriva agresorului fiind emis un ordin de protecţie provizoriu, acesta revenind, în cursul zilei de ieri, la domiciliul părinţilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a ordinului de protecţie provizoriu.

 

 

Autor IPJ Braila 05 Martie 2019, 18:16 Faurei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii