Karaoke şi premii Beethoven, la Făurei
Zilele trecute, la Liceul Teoretic „George Vâlsan” din Făurei a avut loc „Balul bobocilor” organizat de elevii claselor a XII-a (A, B, C, D şi E) sub coordonarea diriginţilor, printre care pot fi menţionaţi prof. Surdeanu Monica, prof. Cocîrlea Elena, prof. Drăgaica Carmen şi prof. Negoită Doina.
Activitatea artistică a avut ca obiective didactice structurarea la elevi a unei imagini de sine pozitive, prin dezvoltarea capacităţii de a-şi asuma responsabilităţi în cadrul grupului, de a analiza obiectiv calităţile şi defectele semenilor, de a lua decizii care să implice relaţiile cu ceilalţi şi nu în ultimul rând de a conştientiza faptul că poţi deveni mai bun, ajutându-i pe ceilalţi, fără a primi sau a solicita nimic în schimb.
Pentru buna desfăşurare a activităţii, au fost repartizate sarcini de lucru, pentru elevii claselor a XII-a, astfel:
Juriu – Ghioca Catalina, Dima Sabina, Savu Iordan, Nedelcu Narcis, Ivan Constantin, prof. Surdeanu Monica
Protocol – Ardeleanu Diana, Arion Ioana, Babeanu Denisa, Mocanu Andreea
Tehnoredactare (invitaţii, ecusoane, probe, bilete):
- Pinzariu Teodora
- Lica Mihaela
- Meirosu Alina
Muzica - Rosca Catalin
Prezentatori - Bivolaru Mădălina şi Dumitru Rareş
Securitate la intrare - Nistor Mihaela
Primire invitaţi şi taxare: Roşca Ana Maria, Băbeanu Liviu, Mihăilă Mihăită
Printre invitaţi s-au numărat reprezentanţi ai autorităţilor locale, ai conducerii şcolii, cadre didactice şi elevii claselor a IX-a A, B, C, D.
După începerea concursului (la care s-au înscris 14 perechi), probele „de foc” care au testat competitorii înscrişi pentru câştigarea trofeului pus în joc, s-au numărat: Karaoke (cu piese din repertoriul naţional şi internaţional), Dans (genuri diverse),Cultură Generală, Scenetă, Joc mimetic după un scenariu.
S-au ivit probleme „de conştiinţă” la proba intitulată „Beethoven” (o inovaţie în domeniu), după celebrul muzician german, care a spus: ”Nu recunosc alt semn al superiorităţii, decât bunătatea”. Proba a constat în relatarea, de către fiecare concurent, a ultimei fapte bune pe care a făcut-o, fără a primi şi fără a cere nimic în schimb.
A urmat deliberarea juriului şi premierea concurentilor
Premiile acordate au fost:
- Miss şi Mister Boboc - Dunose Gabriela clasa a IX-B şi Stoian Daniel Iulian clasa a IX-B
- Miss şi Mister Vestimentaţie - Flămânzeanu Cătălin si Slotea Ştefania clasa a IX-a A
- Miss şi Mister Popularitate - Tarahoi Marina clasa a IX-a B şi Dumitru Octavian clasa a IX-a C
- Premiile Beethoven - Sterian Mihaela şi Roşculet Laurenţiu (din cupluri separate, dar cu aceleaşi idealuri umaniste sincere)
Frumos