Poliția Rurală Făurei | Un bărbat din Surdila Greci care nu avea carnet a fost urmărit de poliție

De IPJ Braila 21 Septembrie 2021, 10:38 Faurei

Sâmbătă 18.09.2021, în jurul orei 22.40, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei au efectuat semnale regulamentare pentru oprirea în trafic a unui bărbat, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Surdila Greci, în timp ce conducea un vehicul pe DN 2B.

Întrucât șoferul nu a oprit, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia până în localitatea de domiciliu.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât emana halenă alcoolică, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Fiind condus la spital, bărbatul a refuzat să i se recolteze probe de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere și refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

 

Autor IPJ Braila 21 Septembrie 2021, 10:38 Faurei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii