Acţiuni preventive desfăşurate în Brăila şi Făurei

De IPJ Braila 07 Februarie 2017, 17:14 Faurei

In data de 6 februarie, poliţiştii de la structurile de ordine publică şi rutieră, împreună cu poliţişti de la acţiuni speciale, au acţionat în municipiul Brăila şi în oraşul Făurei, pentru depistarea în trafic a conducătorilor auto care încalcă normele rutiere, precum şi pentru sancţionarea faptelor care aduc atingere siguranţei publice.

Pe parcursul acţiunilor, au oprite şi controlate în trafic 59 de autovehicule, şi au testaţi cu aparatul etilotest 35 de şoferi, nefiind constatate nereguli.

De asemenea, au fost constatate două infracţiuni şi au fost aplicate 49 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 13.815 lei, dintre care 44 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 4 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi una la 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării un permis de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

 

Autor IPJ Braila 07 Februarie 2017, 17:14 Faurei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii