Uşile de acces într-o societate au fost incendiate de doi tineri necunoscuţi

De IPJ Braila 20 Octombrie 2011, 20:53 Fapt divers
În această dimineaţă, la orele 5.20, S.C., aministrator al unei societăţi comerciale din Brăila, a sesizat la Poliţie, apelând numărul 112, faptul că persoane necunoscute au incendiat uşile de acces în societate.

În baza sesizării, echipa operativă s-a deplasat la faţa locului şi, în urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, precum şi după vizionarea înregistrărilor camerelor video de supraveghere ale societăţii, s-a stabilit ca incendiul a fost provocat de doi tineri necunoscuţi, care purtau hanorace cu glugă, aruncând la baza uşilor de acces în unitate trei pungi din material plastic care conţineau un lichid inflamabil, după care au dat foc.

Incendiul care a distrus uşa de acces şi faţada societăţii a fost lichidat de lucrători de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila.La acea oră societatea era închisă, nefiind înregistrate victime.

La nivelul Poliţiei Municipiului Brăila s-a consituit o echipă operativă care efectuează în acest moment cercetări şi audieri pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a fost comisă infracţiunea şi identificarea autorilor faptei.

În cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea  infracţiunii  de distrugere prin incendiere, faptă prevăzută şi pedepsită de Art. 217, alin. 1 şi 4 din Codul Penal.


 

Autor IPJ Braila 20 Octombrie 2011, 20:53 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii