Urmărit internaţional prins şi reţinut de poliţiştii brăileni

De IPJ Braila 16 Septembrie 2012, 19:19 Fapt divers
În urma investigaţiilor efectuate în teren de poliţişti de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale, vineri, la orele 11.50, sprijiniţi de o grupă a Serviciului de Intervenţie Rapidă, l-au depistat şi reţinut pe urmăritul la nivel internaţional O.F. (32 de ani), din Brăila.
 
Acesta era căutat de autoritaţile judiciare din Italia, care au emis pe numele lui mandat european de arestare, fiind condamnat la o pedeapsă de 12 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de narcotice.
 
În fapt, s-a reţinut că brăileanul s-a alăturat unei organizaţii infracţionale de trafic de droguri, care făcea contrabandă cu haşiş şi cocaină, înspre Italia, ascunse în autovehicule conduse de curieri sau pe mare.
 
Urmăritul internaţional a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, care a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, urmând să fie prezentat instanţei de judecată competentă pentru emiterea mandatului de arestare preventivă provizoriu, în vederea predării către autorităţile italiene.

 

Autor IPJ Braila 16 Septembrie 2012, 19:19 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii