Un sofer din Macin a lovit un cal pe DE 584

De IPJ Braila 26 Septembrie 2012, 14:26 Fapt divers
Marti seara la orele 20.35, Z.D., din oraşul Însurăţei, a sesizat la Poliţie, apelând numărul de urgenţă 112, faptul că, pe DE 584, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei oraşul Însurăţei care a efectuat cercetări, stabilind următoarele:
În jurul orelor 20.30, R.I. (33 de ani), din oraşul Măcin, judeţul Tulcea, în timp ce conducea autoturismul, pe DE 584, în afara localităţii Însurăţei, la km 42+100 metri, a surprins şi accidentat mortal un cal lăsat nesupravegheat, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a lui V.S. (26 de ani), din oraşul Măcin, pasager în maşină, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să fie necesară internarea.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Poliţiştii efectuează verificări pentru identificarea proprietarului calului.

 

Autor IPJ Braila 26 Septembrie 2012, 14:26 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii