Un sofer beat care conducrea o Dacie a vrut sa treaca in Moldova

De Redactia 10 Octombrie 2012, 13:41 Fapt divers
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi au întocmit lucrare penală unui bărbat, care conducea un autoturism, deşi nu avea permis de conducere şi totodată a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ziua de 10 octombrie a.c., în jurul orelor 03.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, cetăţeanul român Sorin D., în vârstă de 31 ani, conducând un autoturism marca Dacia, înmatriculat în judeţul Brăila.

La controlul de frontieră bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice în urma cărora au constat faptul că  acesta nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.
Totodată deoarece la controlul de frontieră bărbatul emana halenă alcoolică a fost solicitat un echipaj din cadrul Poliţiei Rutiere Galaţi, în vederea testării persoanei cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.86 mg/l în aerul expirat.

Pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei Sorin D. a fost condus la Spitalul Sf. Apostol Andrei din Galaţi, dar a  refuzat recoltarea acestor probe.

Bărbatului i-a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi refuzul, împotrivirea ori sustragerea conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Autor Redactia 10 Octombrie 2012, 13:41 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii