Turcii s-au lovit ca turcii

De Mihai Vintilă 21 Iulie 2010, 00:00 Fapt divers
A.M. (50 de ani), cetăţean turc, rezident în municipiul Brăila şi fratele lui, A.A. (51 de ani), rezident în municipiul Galaţi, au fost loviţi cu intenţie de un autoturism condus de numitul T.C., în timp ce se aflau în curtea societăţii comerciale administrate de numitul A.A..Actul s-a petrecut in data de 20 iulie 2010, la orele 11.40.
Primele cercetări desfăşurate de poliţişti au stabilit că între părţile reclamante şi T.C. a izbucnit un conflict din cauză că A.A. a refuzat să-i dea celui reclamat un bun împrumutat de la o cunoştinţă comună. Atunci, acesta din urmă s-a urcat la volanul maşinii cu care venise şi i-a lovit pe cei doi fraţi, provocându-le mai multe leziuni pentru care au primit îngrijiri medicale, A.A. rămânând internat la Spitalul Judeţean pentru Urgenţe Brăila.
În urma impactului cu părţile vătămate, autoturismul în cauză a suferit avarii constând în spargerea geamului unui far şi înfundarea capotei motor.
A fost întocmit dosar penal şi, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate victimelor pentru vindecare, se va face încadrarea juridică a faptei şi se vor lua măsurile care se impun.(IJP Braila)

 

Autor Mihai Vintilă 21 Iulie 2010, 00:00 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate