Tigari confiscate si focuri de arma la frontiera cu Moldova

De A.Frangu 17 Noiembrie 2013, 20:06 Fapt divers
Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Româneşti, au observat în apropierea râului Prut, cu ajutorul aparaturii ce funcţionează pe principiul termoviziunii, patru persoane care se deplasau către localitatea de frontieră Bădiuţi, transportând mai multe colete voluminoase.
 
Deoarece persoanele în cauză nu s-au supus somaţiilor prin voce, politistii au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare fiind trase şase focuri de armă în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale.

În urma acţiunii, au fost reţinute patru persoane, cetăţenii români Valentin G., de 25 de ani, Ovidiu D., de 34 de ani, Iulian C., de 31 de ani şi Samir H., de 46 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Botoşani si s-a stabilit ca acestia au trecut coletele cu tigari peste Prut, din R. Moldova, cu ajutorul unei lansete şi a unei frânghii din nylon.

 
În urma inventarierii conţinutului celor patru colete, s-a constatat că acestea conţin 4.950 pachete de ţigări marca Ritm cu timbru de acciză R. Moldova, în valoare totală de 44.696 lei. Tigarile au fost confiscate si a fost intocmit dosar penal pentru contrabandă, iar cercetările continuă împreună cu autorităţile de frontieră ale Republicii Moldova în vederea stabilirii întregii arii infracţionale.

 

Autor A.Frangu 17 Noiembrie 2013, 20:06 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate