Tamponare in lant între localităţile Însurăţei şi Viziru

De Mihai Vintilă 06 Septembrie 2010, 00:00 Fapt divers
Luni 6 septembrie 2010 orele 15.10, prin SNUAU 112, poliţişti de la Poliţia oraşului Însurăţei au fost sesizaţi că, pe DE 584, între localităţile Însurăţei şi Viziru, mai multe autoturisme sau tamponat.
Poliţiştii au efectuat cercetări şi au stabilit că B.C. (28 de ani), din municipiu, în timp ce conducea autoturismul, pe DE 584, din direcţia Însurăţei către Brăila, la km 44+300m, nu a păstrat distanţa faţă de autoturismul din faţă, condus de S.M. (21 de ani), din municipiu, şi a intrat în coliziune cu acesta, care, la rândul lui a fost tamponat din spate de un alt autoturism, condus de R.S. (23 de ani), din municipiu, acesta a fost tamponat din spate de autoturismul condus de B.T. (32 de ani), tot din municipiu, apoi a intrat în coliziune cu el autoturismul condus de K.Y. (41 de ani), din Municipiul Bacău.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporal uşoară a numitei M.N. (23 de ani), din municipiu, pasager în primul autoturism, şi B.V. (32 de ani), pasageră în autoturismul condus de B.T, nerămânând internate.
Toţi participanţii la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că B.T. se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză s-a întocmit dosar penal.(IPJ Braila)

 

Autor Mihai Vintilă 06 Septembrie 2010, 00:00 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii