Jandarmii asigură ordinea publică la meciul de fotbal ASC Dacia Unirea Brăila-FC Rapid București

De IJJ Braila 21 Aprilie 2016, 18:24 Fapt divers

100 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre F.C. Dacia Unirea Brăila - F.C. Rapid Bucureşti, care se va disputa duminică, 24 aprilie a.c., pe stadionul Municipal din Brăila, începând cu ora 11.00.

Efectivele de jandarmi participante la această misiune sunt din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila şi Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa, alături de care vor fi lucrători de la I.P.J. Brăila şi I.S.U. Brăila.
 
Jandarmii recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, pentru a evita aglomerările de persoane din zona intrării, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Informații și recomandari pentru spectatori:  

Jandarmeria Brăila informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, aşadar spectatorii nu au voie să deţină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.

Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

De asemenea, este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune în pericol siguranţa participanţilor la această competiţie sportivă.

Participanţii la acest eveniment sportiv trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.
Intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.
                      
Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul  

 

Autor IJJ Braila 21 Aprilie 2016, 18:24 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii