Polițiștii de la transporturi au desfășurat acțiuni pentru prevenirea accidentelor produse la trecerea la nivel cu calea ferată

De IPJ Braila 01 Noiembrie 2019, 06:17 Fapt divers

În data de 31 octombrie a.c., polițiștii de la transporturi au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere care se produc în zona trecerilor la nivel cu calea ferată din judeţul Brăila.
 
În această dimineață, poliţiştii din cadrul Biroului Județean de Poliţie Transporturi Brăila și cu cei ai Postului de poliție Transporturi Feroviare Brăila, sprijiniți de jandarmi, au desfăşurat activităţi de informare și prevenire în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, pentru a reduce numărul accidentelor rutiere soldate în zona acestora.

Activitatea a urmărit conştientizarea de către participanţii la traficul rutier, în principal a conducătorilor auto și pietonilor, cu privire la riscurile la care se expun atunci când nu respectă semnalizarea rutieră şi obligaţiile care le revin în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.
               
Cu această ocazie, polițiștii au legitimat 29 de persoane și verificat 24 de autoturisme. Totodată, polițiștii au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.495 de lei, pentru nerespectarea prevederilor la regimul rutier.

Ca măsuri complementare, au fost reținute 5 permise de conducere pentru depășirea coloanei în așteptare la trecerea de cale ferată.

 

Autor IPJ Braila 01 Noiembrie 2019, 06:17 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii