Siguranța rutieră, prioritate a polițiștilor brăileni

De IPJ Braila 16 Octombrie 2017, 22:25 Fapt divers

Poliţia Română acţionează permanent pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice şi fluidizarea traficului, reducerea accidentelor rutiere constituind una dintre priorităţile poliţiştilor.

În perioada 16-22 octombrie 2017, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila acţionează pe arterele principale din municipiu şi pe drumurile din judeţ, pentru conştientizarea participanţilor la traficul rutier cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale referitoare la circulația pe drumurile publice şi pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.
 
În această săptămână, poliţiştii de la Serviciul şi Biroul Rutier, de la Biroul Ordine Publică şi poliţiile orăşeneşti vor acţiona, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, precum şi pentru depistarea şi sancţionarea celor care nu respectă normele rutiere privind viteza, traversările neregulamentare, portul centurii de siguranţă şi consumul de alcool.
De asemenea, se va avea în vedere asigurarea fluenţei şi siguranţei traficului rutier, prin prezenţa activă a efectivelor de poliţie pe sectoarele de drum cu trafic intens şi risc rutier ridicat.
 ***
Poliţia Rutieră atrage atenţia tuturor participanţilor la trafic, indiferent de calitatea pe care o au, de conducător auto sau de pieton, cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulaţie şi adoptarea unei conduite preventive, pentru reducerea evenimentelor rutiere nedorite.

 

Autor IPJ Braila 16 Octombrie 2017, 22:25 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii