Politia de Frontiera Braila a descoperit o ambarcaţie ilegala

De Frimu Ghinea 27 Octombrie 2012, 11:26 Fapt divers
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au depistat pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, un cetăţean român care conducea o ambarcaţie cu motor fără a avea certificat de capacitate corespunzător.

În data de 25 octombrie a.c., o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, l-au depistat pe cetăţeanul român Ionuţ M., în vârstă de 26 de ani, care conducea in zona kilometrului 216, fluviul Dunărea, o barcă din fibră având ataşat un motor marca Yamaha de 100 CP, fără a deţine certificat de capacitate corespunzător.

Barca din fibră, în valoare de 11.200 lei, şi motorul marca Yamaha, în valoare de 27.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră brăileni i-au întocmit bărbatului lucrare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unei nave de către o persoană fără certificat de capacitate corespunzător urmând a fi înaintată Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi – Secţia maritimă şi fluvială.


 

Autor Frimu Ghinea 27 Octombrie 2012, 11:26 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii