POLIŢIŞTII ACŢIONEAZĂ PERMANENT PENTRU PREVENIREA ŞI COMBATEREA FAPTELOR ILICITE

De IPJ Braila 21 Noiembrie 2019, 20:47 Fapt divers

Poliţiştii brăileni acţionează, permanent pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

În zilele de 18 şi 19 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, Biroului Ordine Publică și Biroului Rutier, sprijiniţi de jandarmi, au desfășurat acțiuni, pe raza municipiului, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

De asemenea, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor şi a pietonilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activităţilor au fost legitimate 124 de persoane şi oprite în trafic şi controlate 29 de autovehicule, 15 dintre şoferii acestora fiind testaţi cu aparatul etilotest.

Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 83 de contravenţii, dintre care 79 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 4 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce 12 permise de conducere şi au reţinut un certificat de înmatriculare.

 

 

 

Autor IPJ Braila 21 Noiembrie 2019, 20:47 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii