Perchezitii domiciliare la detinatori ilegali de arme si munitie in Faurei si comunele Visani, Surdila Gaiseanca si Surdila Greci

De IPJ Braila 09 Aprilie 2013, 22:04 Fapt divers
Marti,  9 aprilie a.c., poliţişti de la Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Poliţia oraşului Făurei, judeţul Brăila, sprijiniţi de luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale, au efectuat, în baza autorizaţiilor eliberate de Judecătoria Făurei, şapte percheziţii domiciliare în oraşul Făurei şi comunele Vişani, Surdila Găiseanca şi Surdila Greci, pentru depistarea deţinătorilor ilegali de arme şi muniţie.

În urma acţiunii, au fost depistate opt persoane, cu vârste cuprinse între 27 şi 75 de ani, deţinători fără drept de arme neletale, din categoria celor supuse autorizării.

Au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, opt arme neletale, pentru continuarea cercetărilor.

Cei 8 brăileni depistaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei oraşului Făurei, pentru cercetări. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere fără drept de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, conform prevederilor art.134 din Legea 295/2004.

 

Autor IPJ Braila 09 Aprilie 2013, 22:04 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate