Moped neînregistrat, condus fără permis pe raza localității Gropeni

De Redactia 14 Februarie 2018, 23:22 Fapt divers

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au depistat, în trafic, un cetăţean care conducea un moped neînregistrat şi nu deţinea permis de conducere.

În data de 13 februarie a.c., în jurul orei 14.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila - I.T.P.F. Iași a procedat la oprirea în trafic, pe raza localităţii de frontieră Gropeni, a unui moped marca MALAGUTI, condus de cetăţeanul roman Ionuţ I., în vârstă de 19 de ani, domiciliat pe raza judeţului Brăila.

Extinzând cercetările, polițiștii de frontieră au constatat că mopedul nu este înregistrat, iar tânărul nu deţin permis de conducere pentru nicio categorie.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat.

Purtător de cuvânt al I.T.P.F. Iaşi:
Comisar de politie LAZĂR DENIS

 

Autor Redactia 14 Februarie 2018, 23:22 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii