Legume şi fructe, comercializate fără autorizaţie, confiscate de poliţişti

De IPJ Braila 19 August 2015, 23:48 Fapt divers

În ziua de 18 august, între orele 14:00-16:00, poliţişti din cadrul Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru au acţionat, pe raza comunei Viziru, pentru combaterea activităţilor ilegale din domeniul comerţului cu legume-fructe. Poliţiştii au legitimat 19 persoane, controlat 7 autovehicule, 3 societăţi comerciale şi 2 producători particulari.

Au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.250 de lei, prevăzute de Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, şi au fost ridicate în vederea confiscării legume şi fructe, în valoare de circa 3.400 de lei.

Exemplu:
Au fost depistate trei persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 46 de ani, din comuna Viziru, în timp ce comercializau legume și fructe, pe marginea Drumului European 584, fără a fi autorizați în acest sens.

Față de comercianţi s-a luat măsura sancţionării contravenționale, conform legii menţionate, şi le-a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea totală de 3.000 kg de legume şi fructe (ardei, roşii, varză, cartofi, ceapă, pepeni, struguri, piersici etc.), care a fost predată unei societăţi din Brăila, în vederea valorificării.

 

Autor IPJ Braila 19 August 2015, 23:48 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii