La volan fără permis, pietoni accidentați pe marcajul pietonal

De IPJ Braila 04 Ianuarie 2018, 21:56 Fapt divers

La data de 3 ianuarie a.c., ora 23:30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Măraşu l-au identificat pe un tânăr de 22 de ani, din localitate, care, în timp ce conducea autoturismul, ar fi pierdut controlul maşinii şi ar fi intrat în gardul unui imobil.
În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că şoferul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Totodată, fiind testat cu aparatul etilotest, poliţiştii au stabilit că acesta are în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,81 mg/l.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru distrugere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără permis.
*
Ieri, la ora 18:00, o brăileancă, în vârstă de 32 de ani, în timp ce conducea autoturismul  pe strada General Eremia Grigorescu, dinspre strada Roșiorilor, a virat stânga pe Bulevardul Dorobanților, pe culoarea verde a semaforului, moment în care le-a surprins şi accidentat, pe marcajul pietonal, pe o femeie, în vârstă de 45 ani, și fiica acesteia, de 14 ani, din Brăila, care erau angajate în traversarea regulamentară a străzii.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi pietoni, care au fost transportaţi la spitalul în vederea acordării de îngrijiri medicale, nerămânând internate.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
*
În dimineaţa zilei de 3 ianuarie a.c., ora 09:00, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică l-au depistat pe un brăilean de 43 ani în timp ce conducea autoturismul sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, poliţiştii au stabilit că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,71 mg/l.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără permis.

 

Autor IPJ Braila 04 Ianuarie 2018, 21:56 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii