A condus un autovehicul fără drept de circulaţie în România

De Redactia 02 Aprilie 2018, 19:52 Fapt divers

Pe timpul unei acţiuni specifice desfăşurate în zona de competenţă, poliţiştii de frontieră brăileni au depistat un tânăr din judeţul Brăila, care conducea un autovehicul ce nu avea drept de circulaţie în România.

În data de 1 aprilie  a.c., în jurul orei 15.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila - I.T.P.F. Iași au oprit în trafic, în zona Stației de Epurare a Apelor Uzate, un autovehicul marca Volkswagen Caddy Skap, ce avea aplicate plăcuţe de înmatriculare suedeze, condus de cetățeanul român Cristian S., în vârstă de 36 de ani, domicilat pe raza judeţului Brăila.

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră brăileni au constatat că mijlocul de transport figurează cu înmatriculare suspendată, alertă introdusă de către autorităţile din Suedia, începând cu data de 14 ianuarie a.c.

În cauză, se efectuează cercetări pe numele bărbatului pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de conducere în România.

Purtător de cuvânt al I.T.P.F. Iaşi:
Comisar de politie LAZĂR DENIS

 

Autor Redactia 02 Aprilie 2018, 19:52 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii