Locul I la Campionatul internațional în unde scurte

De IJJ Braila 26 Ianuarie 2016, 09:31 Fapt divers

diplomaPrimul adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila a ocupat locul I la Campionatul Internaţional în unde scurte al României, la categoria un singur operator în toate benzile în modul de lucru telefonie şi telegrafie cu putere mică (F1. SO-AB-Mixt-LP).

La acest concurs, ce s-a desfăşurat în luna august 2015, au participat peste 350 de staţii de lucru din România, iar din afara ţării aproximativ 3000 de staţii.

Colonelul Vasile Moţ este angajat al Jandarmeriei Române din anul 1993, atunci când a absolvit Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza ca şef de promoţie. De atunci, a ocupat mai multe funcţii, comandant de pluton, comandant detaşament, diferite funcţii în Statul Major al unor unităţi ale jandarmeriei din Constanţa şi Tulcea, iar în prezent este prim adjunct al inspectorului şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila.

Această pasiune o are de la vârsta de 8 ani, atunci când, din curiozitate, a făcut o vizită la Clubul Sportiv de Radioamatorism din Tulcea, localitate unde s-a şi născut.

Referitor la desfăşurarea competiţiei, domnul colonel Vasile Moţ ne-a declarat: “La acest campionat mi-am amplasat echipamentele pe Dealurile Topologului, în judeţul Tulcea. La început, condiţiile au fost neprielnice, a plouat, a bătut vântul, cu toate acestea am reuşit să realizez legăturile pe toată durata celor 24 de ore de concurs. Este prima dată când particip singur, până acum am participat doar în echipă”.

Pentru ofiţerul Jandarmeriei Brăila, anul 2015 a fost unul plin de realizări în acest domeniu, pentru că a obţinut şi locul I la Cupa Internaţională a Mării Negre, competiţie ce a fost organizată de Federaţia din Ucraina.
Concursul s-a bucurat de o mare participare, peste 5000 de participanţi din toată lumea, iar clasamentul s-a efectuat pe naţiuni.

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

 

Autor IJJ Braila 26 Ianuarie 2016, 09:31 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii