Jandarmii brăileni sunt la datorie de Bobotează

De IJJ Braila 04 Ianuarie 2017, 19:58 Fapt divers

Jandarmii brăileni vor asigura şi măsurile de ordine publică pe durata procesiunii ce se va desfăşura de la Catedrala Naşterea Domnului către Faleza Dunării, pe următorul itinerar: Bariera Călăraşilor – Calea Călăraşilor – Parcarea Primăriei Brăila – Scena amenajată pe Faleza Dunării, unde va fi oficiată slujba de sfinţire a apelor.  
În dispozitivul Jandarmeriei Brăila se vor afla şi lucrători de la I.P.J. Brăila, Poliţia Locală, I.S.U. şi Serviciul de Ambulanţă Brăila, care vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier şi pietonal, dar şi pentru prevenirea altor incidente ce nu intră în sfera de competenţă a jandarmeriei.

Pentru a veni în sprijinul credincioşilor, încă de la primele ore ale dimineţii, jandarmii se vor afla în zona Falezei Dunării şi vor instala garduri de protecţie.

Jandarmeria Brăila le recomandă cetăţenilor, care intenţionează să ia parte la aceste manifestări religioase, să manifeste calm, înţelegere, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicaţiile jandarmilor şi să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale.

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

 

Autor IJJ Braila 04 Ianuarie 2017, 19:58 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii