Jandarmii brăileni alături de cetățeni pe timpul manifestărilor dedicate Zilei Naționale și a Târgului de iarnă 2019

De IJJ Braila 29 Noiembrie 2019, 13:14 Fapt divers

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila va asigura ordinea şi liniştea publică pe timpul desfăşurării manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naţionale a României precum şi pe timpul desfăşurării Târgului de Iarnă din perioada 29 noiembrie – 08 decembrie 2019.

 Astfel, efectivele de jandarmi, împreună cu reprezentanţi ai altor instituţii din cadrul M.A.I., vor lua măsurile necesare pentru desfăşurarea civilizată a manifestărilor cultural-artistice.

Jandarmii brăileni vor fi prezenţi alături de cetăţeni pe platoul din Piaţa Independenţei, pe timpul activităţilor ce se vor desfăşura aici, dar vor avea şi misiunea de a veghea ca parada militară să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

În data de 30 noiembrie 2019 începând cu ora 16.00, jandarmii brăileni vor asigura măsurile necesare pe timpul desfăşurării paradei Portului Popular, paradă desfăşurată pe traseul Dispecerat Braicar (Bariera Călăraşilor) – Strada Pietăţii – Strada Şcolilor - Bulevardul Independenţei – Platoul Primăriei, paradă care se va desfăşura şi în data de 01.12.2019 începând cu ora 16.00 pe traseul Viziru ( IMB) – Calea Călăraşilor - Bariera Călăraşilor - Piaţa Independenţei.

De asemenea, pe perioada desfăşurării „Târgului de iarnă” jandarmii brăileni vor asigura măsurile necesare pe timpul desfăşurării manifestărilor artistice care se vor desfăşura în Piaţa Independenţei.

Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, Jandarmeria Brăila recomandă participanţilor la aceste manifestări să respecte indicaţiile şi măsurile luate de forţele de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale să solicite sprijinul patrulelor de jandarmi.

INFORMARE,  RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

 

Autor IJJ Braila 29 Noiembrie 2019, 13:14 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii